الرئيسيةعمرىمجلةبحـثالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» دخول
الخميس يناير 28, 2016 11:02 am من طرف الشبح

» اعتــــــــــــــرف..
الخميس يناير 28, 2016 10:59 am من طرف الشبح

» رمضان كريم
الإثنين يونيو 15, 2015 6:27 am من طرف كرم احمد

» بمناسبة رمضان كولكشن نغمات وادعيه دينيه واسلاميه
الإثنين يونيو 15, 2015 6:20 am من طرف كرم احمد

» تعبيرات اطفال
الإثنين يونيو 15, 2015 6:10 am من طرف كرم احمد

» برامج لازالة auto run من الفلاشات والجهاز
الخميس مارس 05, 2015 6:09 pm من طرف الشبح

» ماذا تتمنى فى حياتك ؟
الثلاثاء يوليو 23, 2013 6:06 am من طرف الشبح

» مفاجأة اليوم فلوس وتوكنات فى العاب الفيس والاكثر شهره top eleven
الثلاثاء يوليو 23, 2013 5:39 am من طرف الشبح

» تحديث file exe pes 2013 v1.4
الثلاثاء مايو 14, 2013 11:25 am من طرف الشبح

» سيارة BMW للبيع
السبت مارس 23, 2013 8:07 pm من طرف الشبح

» صور الجن التى رعبت قلوب الملايين حول العالم .. مفاجاءه
الخميس فبراير 28, 2013 7:09 pm من طرف الشبح

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
الشبح
 
ليالي
 
بطله ذاتها
 
Qeen of mourning
 
حبيبة
 
منبع الاحساس
 
spider
 
Asi
 
سندريلا
 
كرم احمد
 


شاطر | 
 

 طاجن الرز المعمر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: طاجن الرز المعمر   الجمعة مارس 05, 2010 11:08 pm

نص كيلو أرز مصري.
كيلو حليب.
م ك زبدة أو سمن.نص كوب قشدة.
م ص ملح.
رشه فلفل أسود.




1. يغسل الأرز وينقع في الماء لمدة ربع ساعة.
2. يُغلى الحليب ويضاف إليه السمن أثناء غليانه ويتبل بالملح والفلفل.
3. يصفى الأرز من الماء ويوضع في طاجن فخار متوسط الاتساع ويوضع عليه الحليب ويقلب بملعقة خشبية
4. يغطى الطاجن بإحكام بورق القصدير ثم يوضع في فرن متوسط الحرارة.
5. بعد نضج الأرز توضع القشدة على وجه الطاجن ويعاد إلى الفرن مرة أخرى حتى يصبح الوجه ذهبي اللون.
الدجاج أو البط أو الأوز أو الديك الرومي أو مع اللحوم المحمرة في الفرن.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Asi
عضو ذهبى
عضو ذهبى
avatar

انثى عدد المساهمات : 683


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الجمعة أبريل 16, 2010 9:02 am

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الخميس أبريل 22, 2010 11:36 pm

شكرا لمروك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشبح
.....
.....
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 1713


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الجمعة مايو 14, 2010 7:09 pm

تعرف يا رامى انا بحب اى اكل بس الرز ده مفيش بينى وبينو عمار

بس بردو تسلم ايدك







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://3omry.googoolz.com
ليالي
اداريه
اداريه
avatar

Egypt
انثى عدد المساهمات : 1380


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   السبت مايو 22, 2010 11:31 am

تسلم ايدك يا رامي علي الاكل اللي يجنن دة ويا رب دايما في تقدم






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الثلاثاء يونيو 15, 2010 8:08 am

يا شريف انتا حبيبى الاكل ده للاعداء فقط ههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الثلاثاء يونيو 15, 2010 8:11 am

طعمه حلو اصلى اصلى انا عمرى ما اكلته بصى يا ليالى اعمليه ودقيه وقوللى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Qeen of mourning
نائبه
نائبه
avatar

Egypt
انثى عدد المساهمات : 957

Location : http://3omry.googoolz.com

مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز المعمر   الثلاثاء يونيو 15, 2010 3:09 pm

راميتي انا مش بحب الرز المعمر المالح
انا بكلوووووووو حلو ماما بتعمله حلو اوي
ابقي نزلي طريقته بليز طالما انت شيف عكاك كده
قصدي ممتاز كده في الطبخ

تسلم ايديك يا راميتي

ملكـــــــــــــــــــــــــة الاحــــــــــــــــــزان







أنـــثى.. ومن سقط من قلبي
لن أنحني له أبداً..!!
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن الرز المعمر
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: حياتك :: مــــــــــــــــــــواصفات الطبــــــــــــــــخ-
انتقل الى: