الرئيسيةعمرىمجلةبحـثالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» دخول
الخميس يناير 28, 2016 11:02 am من طرف الشبح

» اعتــــــــــــــرف..
الخميس يناير 28, 2016 10:59 am من طرف الشبح

» رمضان كريم
الإثنين يونيو 15, 2015 6:27 am من طرف كرم احمد

» بمناسبة رمضان كولكشن نغمات وادعيه دينيه واسلاميه
الإثنين يونيو 15, 2015 6:20 am من طرف كرم احمد

» تعبيرات اطفال
الإثنين يونيو 15, 2015 6:10 am من طرف كرم احمد

» برامج لازالة auto run من الفلاشات والجهاز
الخميس مارس 05, 2015 6:09 pm من طرف الشبح

» ماذا تتمنى فى حياتك ؟
الثلاثاء يوليو 23, 2013 6:06 am من طرف الشبح

» مفاجأة اليوم فلوس وتوكنات فى العاب الفيس والاكثر شهره top eleven
الثلاثاء يوليو 23, 2013 5:39 am من طرف الشبح

» تحديث file exe pes 2013 v1.4
الثلاثاء مايو 14, 2013 11:25 am من طرف الشبح

» سيارة BMW للبيع
السبت مارس 23, 2013 8:07 pm من طرف الشبح

» صور الجن التى رعبت قلوب الملايين حول العالم .. مفاجاءه
الخميس فبراير 28, 2013 7:09 pm من طرف الشبح

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
الشبح
 
ليالي
 
بطله ذاتها
 
Qeen of mourning
 
حبيبة
 
منبع الاحساس
 
spider
 
Asi
 
سندريلا
 
كرم احمد
 


شاطر | 
 

 سلطة البطاطس بالبسترمه على الطريقه الالمانيه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: سلطة البطاطس بالبسترمه على الطريقه الالمانيه   الجمعة مارس 05, 2010 8:32 pm

هاعمل لكم سلطة البطاطس اللي كلنا بنحبها بطريقة جديدة........

سلطة البطاطس بالبسطرمة على الطريقة الألمانية

المقادير:
ثلاث أرباع كيلو بطاطس
2 معلقة طعام بقدونس مفروم
250 جم بسطرمة مقطعة قطع متوسطة
بصلة كبيرة مفرومة
4 معالق طعام خل
ملح و فلفل

الطريقة:
-نغسل البطاطس و نسلقها في ماء مملح حوالي نص ساعة أو لحد ما تستوي
-نحط شوية زيت في طاسة على النار و نضيف عليه البسطرمة و نقلبها على النار حوالي دقيقتين و بعدين نرفعها على ورق المطبخ
-نحط البصل المفروم في نفس الطاسة و نقلبه على النار لحد ما يصفر و بعدين نضيف عليه الخل و نسيبه شوية على النار و بعدين نرفعه و نتبله بالملح و الفلفل
-نقشر البطاطس و نقطعها حلقات متوسطة السمك و نحطها في طبق و نضيف عليها البقدونس و البسطرمة و الصوص و نقلبها بخفة عشان البطاطس ما تتكسرش
-نقدمها دافئة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Asi
عضو ذهبى
عضو ذهبى
avatar

انثى عدد المساهمات : 683


مُساهمةموضوع: رد: سلطة البطاطس بالبسترمه على الطريقه الالمانيه   الجمعة أبريل 16, 2010 4:33 pm

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
spider
مشرف
مشرف
avatar

Egypt
ذكر عدد المساهمات : 771


مُساهمةموضوع: رد: سلطة البطاطس بالبسترمه على الطريقه الالمانيه   الخميس أبريل 22, 2010 10:13 pm

شكرا لمروك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سلطة البطاطس بالبسترمه على الطريقه الالمانيه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: حياتك :: مــــــــــــــــــــواصفات الطبــــــــــــــــخ-
انتقل الى: